FUXTEC 3 in 1 bladblazer

Bladblazer met 3 in 1 functie “zeer goed startende motor met primer-pompje” 25,4 cm³ motorinhoud mengsmering 1:40 meer dan 300 km/h blaassnelheid carburateur met primer-pompje grote opvangzak voor zuigfunctie massief hakselmes uit metaal hakselen van blad in...

i.p.v.€ 229,00 * € 169,00 *

FUXTEC ruggedragen bladblazer

De nieuwe FUXTEC bladblazer: Benzine ruggedragen bladblazer FX-LB133T Ergonomisch design en een gering gewicht zorgen ervoor dat u met onze bladblazer ook langer kunt werken Mobiel en flexibel, grote tank en natuurlijk geen snoer Sterke 33,0 cm³ motorinhoud...

€ 319,00 *

   
 

Bladblazers

Bladzuiger/Bladblazer voor het opruimen van de enorme massa herfstbladeren

Hoe mooi de herfst ook is in zijn kleurenpracht, het handmatig verwijderen van bladeren is een tijdrovende bezigheid. Makkelijker en sneller verwijdert u de overvloed aan blad met een bladzuiger.

 

Effektief werken met de bladzuiger

 In feite funktioneert de bladzuiger hetzelfde als een stofzuiger – door de motor wordt onderdruk opgewekt, de bladeren worden door de lange zuigbuis in de opvangzak gezogen: een snelle en goedkope manier om het jaarlijks terugkerende bladerentapijt te verwijderen. Bij veel apparaten is de zuigfunktie ook omkeerbaar: met de luchtstraal van het apparaat blaast u de op de grond liggende bladeren op een hoop en schakelt dan de zuigfunktie in. Het is beslist aan te raden de motor tussen de afzonderlijke processen wat rust te gunnen! Ook moet u erop letten de capaciteit van de opvangzak (verschillende groottes) niet maximaal te benutten om de motor te ontzien. Hoogwaardige modellen van de duurdere apparaten beschikken bovendien ook over een hakselfunktie van de bladeren, waardoor de inhoud van de opvangzak effektiever benut wordt.

 

Specificaties en features

 De apparaten die bladzuigen worden, afhankelijk van het model, door een 2 takt of 4 takt verbrandingsmotor aangedreven.  Andere bladzuigervarianten zijn met een elektromotor uitgevoerd en worden door een stroomkabel of accu aangedreven. Duidelijk voordeel: de door benzine evenals de met accu aangedreven apparaten zijn flexibeler in de hantering, omdat zij onafhankelijk van de stroomtoevoer funktioneren . Voor het verwijderen van kleinere hoeveelheden bladeren zijn meestal mobiele apparaten voldoende, waarbij u de opvangzak gedeeltelijk op uw rug kunt binden. Bij de keuze van het apparaat is daarom ook de ergonomie van de bladzuiger een belangrijke faktor. Vanwege de luidsterkte van het apparaat en het opdwarrelende stof moet u de bladzuiger alleen met oor- en mondbescherming gebruiken.