Top banner
 

FUXTEC tuingereedschap - krachtige helpers in je eigen tuin

Het hebben van een eigen tuin als toevluchtsoord tegen de dagelijkse stress wordt steeds populairder. Helaas is de tijd om te ontspannen kort en daarom streeft men ernaar deze zoveel mogelijk te benutten. Maar voordat de tuin je eigen oase wordt, moet je er hard werken, tijd en moeite in steken. Om deze tijd zo kort mogelijk te houden, zijn er diverse handige tuingereedschappen voor het maaien van het gazon, het inkorten van de heggen of het snoeien van bomen. Lees meer >>

Benzine-aangedreven tuingereedschap biedt veel voordelen

Vergeleken met het vervelende trekken van kabels en bereikgebonden elektrische apparaten, bieden benzineaangedreven tuingereedschappen zoals Bladblazers , Bosmaaiers , Kettingzagen of Heggenscharen flexibeler werk met tegelijkertijd aanzienlijk snellere resultaten. Hier is het altijd raadzaam om aandacht te besteden aan de kwaliteit van de producten. Last but not least is de prijs-kwaliteitverhouding van het tuingereedschap van doorslaggevend belang als u ook op uw portemonnee wilt letten.

Geteste prijs- en prestatiewinnaars

Bij alle FUXTEC tuingereedschappen staan de prijs/prestatieverhouding en hoge kwaliteitsnormen voorop. Constante kwaliteitscontrole zorgt voor deze claim. FUXTEC tuingereedschap heeft dit al jaren bewezen in talrijke tests in bekende vakbladen. Terwijl de producten van FUXTEC voorheen in de instap- en hogere klasse lagen, vertrouwen ze nu ook op samenwerking met bekende partners zoals Kawasaki. Als gevolg hiervan zal FUXTEC zich nu ook op het gebied van de referentieklasse bewegen met hoogwaardige producten.

Koop tuingereedschap online - gemakkelijk vanuit huis!

FUXTEC tuingereedschap bestel je eenvoudig via onze online shop. Betaal uw FUXTEC tuingereedschap via bankoverschrijving vooraf, iDEAL met Skrill, PayPal of Amazon Pay.